Loading...

Over

Professioneel

op maat gemaakt

Scherpe prijs

u betaalt nooit te veel

Persoonlijk contact

op de manier die u wilt
WIE BEN IK

Bram Bakkers

Na circa 3 jaar aan mijn eigen internationale website te hebben gewerkt, gebruik ik deze ervaring nu om het MKB te helpen met een website van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Ik heb voor kennissen en mijzelf meerdere websites gemaakt. Toen ik merkte dat mensen enthousiast waren over de websites die ik had ontworpen en doordat er steeds meer vraag kwam, besloot ik om een bedrijf op te starten dat webdesign aanbiedt tegen een zeer scherpe prijs.
De tarieven die ik tegenkwam bij andere webdesignbureau's vond ik namelijk absurd. Een website moet voor iedere beurs toereikend zijn; een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder!


Webily Webdesign is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met KvK-nummer: 75574195.


Ik hoop graag iets voor u te kunnen betekenen!

Een voordelige, professionele website; het kan!

Webily focust zich op het MKB en ZZP'ers. Ik kom in deze sector namelijk veel websites tegen die ouderwets uitzien, niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel, waarvan de SEO niet geoptimaliseerd is of waar een SSL-certificaat ontbreekt. En dat terwijl een website tegenwoordig onmisbaar is; iedereen zoekt even iets op internet op als hij iets nodig heeft.

Contact

Te duur?

Vaak wordt gedacht dat een professionele website duur is. Hier maakt Webily een einde aan. Geen enkele onderneming kan tegenwoordig meer zonder professionele website.

Bram Bakkers
Bram Bakkers
EIGENAAR & WEB DESIGNER